Startsidan -   Mina covers -   Om mig och bloggen - Följ mig på bloglovin   bloglovin

Jag har bitit huvudet av nallen

Stackars lilla chokladnalle...
Vad har ni gjort idag? Själv har jag tagit det väldigt lungt. Vaknade sent och gick upp och åt lunch. Sen gick jag ut lite med farmor som sov här i natt så vi tog en liten mysig promenad i solen. Skulle ju ta lite fina bilder hade jag tänkt men batteriet tog slut. Typiskt det där. Sen så har jag umgåtts, tagit bilder på vatten och på julklapparna som ni såg i de tidigare inläggen och pratar med Linn och några på skype. Nu ska jag äta middag snart med familjen. Kanske uppdaterar senare.

Uppleva en riktigt galen mellandagsrea

Hej där! Idag vaknade jag skit sent igen, måste verkligen ändra mina vanor att alltid gå och lägga mig så sent! Så det blev inte så mycket gjort idag. Jag ville ju spela in en ny cover idag men det blev aldrig av. Men jag kanske fortfarande kan spela in den? Klockan är ju bara 18:19. Ja, vi får se hur det blir! Men nu till något annat. Vi åkte till elgiganten idag och mamma köpte en kameraväska till min kamera och eftersom jag ville vara med och kolla ut den så fick jag den först nu. Det var helt galet mycket folk där och när vi skulle fråga om hjälp så fick vi vänta skit länge innan det var vår tur. Jaja, nu har man fått uppleva en galen mellandagsrea i alla fall..

Bokeh


Julstjärna i bokeh.
Julstjärna i fokus.

Bästa jag hört på länge!

Från : http://i.like-it.se/

Film och lite goda saker

Kollade nyss klart på en film jag och andreas satte på från calan+play. Den var helt okej. Nu ska jag fixa med en design till en tjej på min skola och sen ska jag även svara på en kommentar angående hur man gör personliga rubriker och kategorier. Som ni kan se jag har i min meny.

Hur man gör en personlig meny

Jag fick tidigare en fråga som såg ut så här:

Jag hade förut jätte svårt att förstå mig på hur man gjorde det men tillslut lärde jag mig och det var inte alls så svårt! Jag tänker nu göra ett inlägg där jag skriver lite kort hur man gör för en som undrar!
1. Gå in i dina kodmallar och leta upp kodraden som ser ut så här: <div class="nav"> Under den här raden ska du skapa din personliga meny.

2. Vi börjar med Rubrikerna. du ska klistra in följade kod <div>Din rubrik</div><br /> och ja, som du ser ska du där det står "Din rubrik" skriva vad du vill ha, kanske "MUSIK"? kopiera koden och lägg in den så många gånger du vill ha beroende på hur många rubriker du vill ha.

3. Nu ska du lägga in den här länken under rubriken/rubrikerna:
<ul>
<li><a href="länkadress1">Den klickbara länken 1</a></li>
<li><a href="länkadress2">Den klickbara länken 2</a></li>
<li><a href="länkadress3">Den klickbara länken 3</a></li>

</ul>

Här tog jag ett extempel där det är tre stycken länkar under rubriken men det kan självklart vara fler eller färre. Där det står "den klickbara länken" så ska du skriva in något annat som "Mina teckningar" eller vad du nu vill ha. Där det står "länkadress" så ska du skriva in länken till den kategorin. klicka på någon av dina kategorier som du redan har och om du inte har några så skapar du de på ditt blogg konto. när du har klickat på någon av kategorierna så kopierar du sedan länken uppe i sökrutan och klistra in den i "Länkadress".

Spara sen och kolla på ressultatet om du blev nöjd! Källa: Designadinblogg

Långben, Musse, Mimmi & Pluto

Mamma köpte de här söta disneyfigurerna när hon var i New yourk för några år sen. Sötaste i granen!

Bloggpause under jullovet

Hej! Som rubriken lyder så kommer jag ta en bloggpause nu under lovet men när skolan börjar igen om ungefär en och en halv vecka så kommer bloggingen vara i full fart igen och det kan jag lova er! När jag börjar blogga igen så kommer ni få en liten överaskning... Men så länge får ni ha ett sjukt mysigt jullov så hörs vi snart igen! Gott nytt år! Kramar!

Om mig och den här bloggen

Vem jag är
mitt namn är johanna andersson. fast egentligen heter jag linnea men ni kan kalla mig jajja. ja, det är en lång historia och det här var tänkt att vara kort.
jag bor lite utanför sveriges huvudstad stockholm och är 15 år. på fritiden så umgås jag mycket med mina fina vänner. jag går också på sånglektioner vilket innebär att jag övar min solosång. jag brukar bland annat spela in covers och vara aktiv på mitt youtube konto. jag har även gått på teater under många ur men slutade för ett tag sen på grund av olika anledningar.
Blogging
jag har sen år 2009 bloggat på http://aboutjajja.blogg.se där jag satte igång det här med blogging. där jag lärde mig allt om design, hur man gör sin blogg personlig och ja, allt som hör till. anledningen till att jag bytte blogg var för att jag ville starta upp något nytt och jag hade även tröttnat på namnet och bilderna osv.
jag hoppas du vill följa mig här på johannaanderssons.webblogg.se!

Kontakta mig på: [email protected]

Julaftonskväll! - Första systemkamerabilderna (oredigerade)

Jag har haft en jätte mysig julafton med familjen, min kusin, farmor, mormor och morfar. Vi har ätit julmat, tittat på kalle anka så klart, sen var jag tomte, haha min syster bestämde att jag skulle vara en alkistomte så istället för en säck med julklappar så kom jag med en systemetpåse med två ölflaskor. Haha, ja så normalt. Sen öppnade vi julklappar och åt julgodis! Jag är super glad över min nya Nikon d3100 + 18-55mm VR-objektiv som jag hade önskat mig! Jag fick även lite andra julklappar som jag kan lägga upp bilder på imorgon om ni vill se. Här är lite nybörjarbilder som jag tagit nu ikväll!

Video från kvällen

Här är en video från ikväll när jag sprang runt lite och provade att filma med kameran. Inget proffs här inte, verkligen inte. Men tyckte det var kul att testa mig fram och kolla lite olika inställningar. En sak är säker i alla fall och det är att det kommer bli många covers med kameran! Nu ska jag snart gå och lägga mig så vi får höras imorgon! God natt!
Jag undrar varför den hackar så mycket? Den gjorde det när jag la upp den på youtube, inte annars..

Julklapparna

Det blev inte så jätte mycket annat eftersom jag fick systemkameran men det var ju en ganska stor grej så jag förstod det. Sen önskade jag ju mig inte så mycket annat heller. Ja,ja. Här är några bilder på det jag fick i alla fall.

Mer julbilder


Water power photos