Startsidan -   Mina covers -   Om mig och bloggen - Följ mig på bloglovin   bloglovin

Kom nyss hem från Anas fest

Fan va trött jag är nu asså. Det var i alla fall skit kul! Vi dansade, åt god mat och sen körde vi leken "Jag har aldrig." Går ut på att en person ska säga till exempel "Jag har aldrig stått på en bord." Om man har stått på ett bord så ska man dricka några klunkar. Ja.. det kom ju en del störda saker saker och mycket man fick erkänna haha. Men nu måste jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka till sats med Klara, Marre och Tove. Vi ska träna lite hade vi tänkt och efter det så har vi gäster och ska äta påsklunch. (en vecka fel.) God natt!

blommor innomhus

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv


Onsdag 28 mars

Pigg chey
Jag ville bara kasta in ett snabbt litet kvällsinlägg om berätta om min dag. I skolan hade vi ett fysikprov. Var lite nenrvös eftersom det är slutbetyget i fysik nu i nian så det är klart man hoppas att man uppnår sina mål. Det kändes ganska bra men jag vet ju inte hur läraren tänker liksom. Efter skolan åkte jag hem till Hanna med Marre, haha börjar kännas som standard. Vi åt, jag fick lära mig en dans, spelade spel och sen var jag så trött att jag blev rätt flum. Vet inte riktigt varför faktist men jag och Marre låg på golvet och garvade åt ingenting. Sen skulle jag och Marre dra till bussen som var ett riktigt äventyr! Det regnade nämligen mycket och ingen av oss hade paraply eller luvor eller någonting. Vi sprang först till en busshållsplats där vi hade tänk att byta till den bussen vi skulle åka hem med. Där satt vi i nästan en kvart men jag frös så mycket så jag tvingade Marre att vi skulle ta oss till hållplatsen där bussen vi skulle åka hem med gick ifrån. När vi var framme vid den så var vi helt blöta och det rann vatten i våra ansikten. Där satt vi i kanske en kvart till och lyssnade på musik och frös. Sen var vi så ivriga att vi hoppade på fel buss såklart. Så då var vi tvugna att gå från Coop forum till Mårdvägen där bussen vi skulle åka med gick ifrån. Efter ytteliggare en kvar där så kom bussen och äntligen så kom jag hem i värmen!

Dagens i-landsproblem

Igår var det stora problemet att jag måste ha en iphone. Idag ville jag dela med mig av något annat riktigt viktigt. Nämligen trycka på knappen problemet. Klippte ihop en trollbild i brist på annat. Hare gött.

Iphone abstinens

Hej allihopa. Jag har en stenåldersmobil. Eller ja aså jag har haft den i snart två år nu. Jag känner mig i alla fall utanför civilisationen då alla går runt med sina fina Iphones o pratar om alla appar och grejer. Nä men jag måste ha en egen älskling känner jag. Jag ska kanske skaffa Iphone 4s för egna pengar när jag får börja ta ut mitt barnbedrag. Hoppas det blir så i alla fall. Ja, jätte spännande inlägg.. men jag kände att jag behövde lätta på mitt hjärta i det här svåra fallet. Ett riktigt i-landsproblem.

A face in black and white


Fast framför Big Brother

Har inte så mycket vettigt att berätta faktist så jag slänger in ett par bilder. Kom hem från skolan, gjorde massa mackor och grejer och fastnade framför BB på tv11play. Underbar spännande. Nemen nu blir det, bamp bamp baaaa PLUGG! Hejja!

Hot Chelle Rae - Honestly

Youtubenörden är i farten igen! Nemen det här fick bli dagens låt. Gillar många av Hot Chelle Raes låtar. Allla är så sköna och glada liksom. Yeye, ha en bra kväll!

En tur i Centrum med fina kompisar

Skoldagen bestod till stor del av fysik, fysik och fysik. Vi har prov på Onsdag Så det gäller att plugga mycket nu. Efter skolan så följa jag med Hanna och Tove till Farsta Centrum. Vi drog först och åt. En stor hamburgare, pommes, läsk och glass sitter ju inte helt fel efter en lång skoldag. Sen skulle Tove hitta något till hennes lillasyster som fyller år så vi kollade runt lite på HM. Efter det drog vi till Löpar labbet med Hanna för Hanna skulle kolla ut några bra löparskor och sen åkte vi hem. Intressant jag vet! :)
Bilder från dagen: (mobilkameran, så kanske inte bästa kvaliten men ni överlever.)
Våren är här! Vilket innebär att man inte behöver frysa när man väntar på bussen! 
Tove kör på drygarminen.
Glassssssiiiigt!

Min resa i Kalifornien

Här är en video jag klippt ihop från resan. Åh vad jag saknar allt när jag ser videon. Några av er har säkert redan sett en del som är med i videon i andra videos som jag har lagt upp här på bloggen tidigare och som finns på min youtubekanal, LÄNK.

Härliga lördagar

Hey hopp! Nybakade kakor från ugnen, en massa nya fina växter på nedervåningen. En stor sol utanför fönstret och ett glatt humör. Lördag! Har ni haft en bra lördag? Min har varit så där lugn och skön som jag vill att mina lördagar ska vara. Har även pluggat lite med fysiken och känner att jag är ett steg närmre mitt betyg i fysik än jag var förut. Vi har prov på onsdag nästa vecka så det gäller att satsa nu sista terminen!

En relativt rolig skoldag i stan

Bilder från när jag kom hem från stan idag.
Idag började ju jag vid 12.20 vilket var grymt nice. Vi åkte till demokrativerkstan där vi fick spela olika politiker i riksdagen. Påhittade politiker. Jag till exempel hette Isabella och var 40 år. Trevlans. Nej men det var faktist ganska kul att få leka politiker för en dag. Nu så ska jag snart åka iväg och handla med mamsen. Hörs!

Wind

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv


lugn morgon

Idag börjar jag skolan 12:20. Vi ska åka till stan och lära oss om demokrati typ. Men eftersom jag somnade jätte tidigt igår så vaknade jag klockan sju imorse och var pigg. Hade sovit i 13 timmar hehe. Jag gick upp, tog en dusch och nu så kollar jag på bigbrother på tv11play på tvn. Gjorde lite mackor och varm oboy också. Snart ska jag börja fixa mig och dra till bussen om ett tag. Ha en bra Torsdag!

Kort video från fotorundan med Josse

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv


Från skogen


Vi har gäster

- och därför sitter jag uppe på mitt rum och tar webcambilder... eeh hehe.
Nemen igår så var jag hemma hos fina Klara på middag med lite vänner och sen såg vi en skräckfilm. Men vi hann bara se en av de två filmerna hon hade så nu ikväll tänkte jag åka hem till henne och se den andra. MEN, som sagt så har vi gäster vilket innebär att mamma o pappa har druckit vin och kan därför inte skjutsa dit mig och jag pallar inte åka dit och tillbaka med buss. Så det blir typ en hemmakväll istället. Snart ska jag ner och äta glass med hallon och leka trevlig.

Foto - Natur

Nikon D3100 18-55mm VR-obejtiv

Ett par bilder från fotorundan med Josse förut i veckan.

Jag och Marres nyttiga lunch


Hemmagjord choklad, nuddlar, popcorn och lakrisgodis. Party!

Min Onsdag

Idag hade vi del prov A i kemi, nationella. Jag har ju övat jätte mycket på allt i hela boken och jag kände mig förberedd men sen kom det en massa frågor om bara metaller och saker jag aldrig hört talas om. Riktigt irriterande. Men jag fick i alla fall visa lite av mina kunskaper som jag lärt mig. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag klarade det bra. Vi slutade en timme tidigare idag och då drog jag och Hanna hem till henne. Vi satt i några timmar och åt massa glass och grejer. Sen kom Marre dit så drog vi ut i vårsolen med en varsin kopp chocklad och flummade runt. Nu ska jag kolla på Big brother och sen klippa ihop en video som jag lägger upp sen. Puss!

Hur ska det gå för Ryssland i ESC?


Rysslands biddrag i Eurovision song contest 2012. Ja, vad ska man säga. Gulligt? Konstigt? Roligt? Helt stört? Lite blandade känslor inför deras biddrag i år. Det var en kompis till mig som visade mig videon och ja, jag skrattade ganska mycket. Rätt annorlunda måste man ju ändå säga.

Josefine Zar

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv

Bilder från fotorundan idag. Josefine Zar - Hennes blogg.

Smile! The spring is here!

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv

Idag efter skolan så drog jag och Josse ut i den härliga solen och tog en massa bilder. Främst naturbilden men även några bilder på oss. Här över är några av bilderna på mig. Är det bara jag som är sjukt lycklig över att det äntligen börjar bli riktigt varmt och skönt ute? :)

Vissa dagar är segare än andra

Jag pallar inte med kemin. Känner mig som en riktig no-lifer just nu. Det kommer vara så skönt när alla nationella prov är slut så att man bara kan andas ut och ta det lugnt. Fast det kommer jag ju inte få göra.. I sommar så kommer jag gå runt och oroa mig för gymnasiet. Fan va läskigt! Men jag får se det posetivt. Jag kommer ju få lära känna massa nya roliga människor och det är ju aldrig fel. :)

Jag hoppas på Loreen

Om bara några minuter så börjar finalen i melodifestivalen 2012, woho. Haha jag är verkligen en liten typisk svenne-tönt. Jag har alltid följt varje avsnitt i melodifestivalen med godis och popcorn och jag tycker att det är skit kul. Nemen jag älskar ju musik också så det är kul när det släpps ny musik och vissa låtar i år har varit ganska bra. Men den personen jag tycker ska vinna i år är Loreen och om inte hon vinner så kanske Danny. Men det var synd att han sjöng falskt i verserna i deltävlingen förut. Jag hoppas han är bättre nu i finalen! Ha en super bra kväll fina läsare!

Foto - Naturbider

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.


Prickiga naglar i tre färger


Nybakta muffins

Muffins ♥
Inte helt fel att gå ner till köket efter några timmars pluggande och hitta en plåt med en massa nybakta muffins! Är det bara jag som tycker att hembakat alltid är mycket godare än köpt. Eller till exempel hemgjorda pannkakor är så mycket godare än köpta. Fast de typ är gjort på samma ingridienser.

Jag och Julia

Här är några bilder från en photoshoot som jag och Julia hade tidigare i veckan. Alla bilder är tagna med Julias kamera Canon eos 1000D, Länk till hennes grymma blogg. Älskar den!


Atomer, molekyler, baser, reaktioner osv..

Nästa vecka har jag nationella prov i kemi vilket innebär en jävla massa plugg. Hög musik i högtalarna och kemi är mitt liv just nu typ. Det låter verkligen skit kul va? :) Ne men jag vill klara provet. Innan jag började läsa i kemiboken så kändes det som att jag inte kunde något. Eller jo typ att en vattenmolekyl ser ur som Musse pigg. Applåder till mig aså! Idag stannade jag och Hanna kvar i skolan till kvart över fyra fast vi slutade halv två idag och vi kände oss så jävla duktiga haha. Men ni skulle ha hört våra panik-skrik när de släkte ner alla lokaler och vi trodde att vi hade blivit inlåsta. Oh fyfan. Men vi kom ut levande som tur var. Sen åkte vi hem till Hanna och åt jätte gott bröd och sen kycklingtacos. Narre!

Hade sångprov idag

Idag var jag på intagninsprov till ett gymnasium. Jag har sökt estet-sång som första handsval så därför var jag tvungen att ha ett prov där jag sjöng upp för en jury. Jag var sjukt nervös hela morgonen så det var jätte skönt när provet var över. Några saker på provet var svårt med annars kändes det bra. Det är jätte många som söker så vi får se hur det går helt enkelt.

Det här är en video från första gången jag sjöng solo för två år sen. Jag ser så liten ut, och min röst har också förändrats en del tycker jag. Men i alla fall, idag sjöng jag samma låt på provet.

accessories this day


Munkar med hål i

Efter skolan idag så åkte jag och Linn till hemköp i sågen. Jag fick med mig tre söta munkar hem och gissa om de var goda? Det tog inte lång tid innan alla var uppätna. Onyttig som jag är..

Mitt rum - video

Jag skrev ju förut att jag skulle ta några bilder på mitt rum och lägga upp men jag kom på att det var snyggare om jag filmade istället. Så här är en kort liten video på mitt nystädare rum, woho haha.

Foto - Natur

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv


Mysig söndagskväll

Jag älskar att min rum är så rent och fint nu. Har rensat ut en massa saker också. Som min gamla feta tv som stod i rummet förut. Blev mer öppet utan den. Jag kan liksom sjunga i rummet nu och få ett snyggt eko, underbart! Jag har nyss ätit middag nu och snart ska jag och familjen kolla på "Äkta människor" en jätte bra serie på 1an som jag följer. Sen ikväll är det ju Big Brother. Nice, nice!

Photoshoot med Hanna


Thaimiddag och melodifestivalen


Dagens middag: Kycklingspett med jordnötsås och ris. Idag har jag städat hela rummet överallt. Jag är en sån person som aldrig städar men när jag väl gör det så känner jag mig jätte duktig och ger mig själv fett mycket beröm fast andra människor städar mycket offtare än vad jag själv gör. Men, men, det är riktigt mysigt med ett rent och fint rum! Imorron kanske jag kan lägga upp bilder på hur mitt rum ser ut? Nu kollar jag på melodifestivalen men jag måste säga att andra chansen är rätt fånig. Det kommer ändå inte stå mellan någon av de låtarna i finalen sen.

Tidig vår i skogen


Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv


Hanna Korhonen

Nikon D3100 18-55mm VR-obejtiv

För det första så vill jag säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag ska bli bättre! Här är ett par bilder från dagens fotog rafering. Jag och Hanna hade en liten photoshoot idag och det blev en del fina bilder! Fler bilder kommer upp snart! Men visst är hon fin? :) Hennes blogg heter Thisishannaa.blogg.se .