Startsidan -   Mina covers -   Om mig och bloggen - Följ mig på bloglovin   bloglovin

Just nu väntar ...

En stor, god godisskål på att bli uppäten. Lite Onsdagslyx till pluggandet. Jag bangar inte.. ;)

Köpte på resan

Som ni ser blev det inte så mycket shopping utan jag fick bara med mig det här men som sagt så var det ju ingen shoppingresa vi åkte på utan en resa för att få se landet liksom. Rätt onödigt inlägg med tanke på att ni redan har sett vad jag köpte eftersom jag har på mig det på bildern jag la upp förut men,men jag har inte så mycket blogginspiration just nu.

Dagens låt

Brukar vanligtvis inte lyssna på Demi Lovato eftersom jag tyckt att hennes låtar varit ganska fåniga men så när jag var inne på youtube så kom den här låten upp som förslag så jag klickade upp den och den och jag tycker verkligen den är jätte fin. Hon sjunger ju så grymt, lyssna bara!

Fem korta

1. Jag har ganska bra betyg men jag hatar att plugga. Så grymt tråkigt. Har aldrig någon motivation till det och måste alltid tvinga mig till att plugga. Jag hatar att kliva upp på morgonen och veta att en hel skoldag väntar. Det enda posetiva med skolan är alla underbara vänner. Utan dom skulle jag fan inte orkar gå till skolan alls.
2. Jag ser mig själv som att jag ser väldigt tråkig ut. När jag går runt i skolan kan jag känna mig som en sopsäck som vandrar runt. Haha nej men nu kanske jag överdriver men ibland kan det nästan kännas så. När jag är fixad, håret är bra, sminkningen är bra och kläderna är bra så känner jag mig fin men jag orkar typ aldrig lägga ner tid på det utan slänger bara på mig något och drar till skolan. Jag får väl skylla mig själv helt enkelt..
3. Jag kan inte gå och lägga mig på kvällarna. Det går verkligen inte. Sen jag fick min laptop så har jag legat och kollat på filmer, serier, youtube, facebook osv hela nätterna typ. Oavsett om jag är skit trött eller inte så går jag bara inte och lägger mig. Jag ser det alltid som att det finns något roligare allternativ och väljer det istället. Inte så smart.
4. Jag tycker att det ska bli sjukt läskigt att börja gymnasiet. Jag är rädd för att lämmna alla kompisar och tappa kontakten. Rädd för att jag inte ska passa in bland de nya folket på den skolan och för att jag inte alls kommer plugga på det sätt jag gjort i fyra år nu snart. Men jag hoppas ändå att det kommer lösa sig när jag har börjat så att oron släpper.
5. Jag saknar LA resan fett mycket! Nog den coolaste resan jag varit på faktist! Saknar miljöerna, allt kul vi gjorde, glädjen av att vara ledig, ja hela upplevelsen. Vill spola tillbaka tiden några veckor och uppleva allt igen.

Kvällen hos Marre

Söta Marre!
Tova snodde Hannas kamera.
Töffingarna Linn och Hanna.
Linn försöker våldta Ana..
Hanna, du behöver inte äta upp hela godisskålen..
Inte helt fel!
Jag och Josse!

Svar på kommentar till "Anonym"

Hej! Nej egentligen inte. Jag slutade för ett tag sen då jag insåg att det tog upp för mycket av min tid. Jag går ju sista terminen i nian nu och måste sattsa på skolan mer. Jag har haft några undantag då jag designat bloggar till folk på skolan och så men för det mesta kommer jag tyvär bara svara nej på beställningar. Du får helt enkelt hitta till någon annan som designar bloggar. Det är ju inte bara jag. Lycka till! :)

Bilder från en vanlig skoldag

Hade jätte ont i huvudet när jag vaknade imorse och blev yr bara när jag reste mig. Inte kul. Så jag stannade hemma idag. Nu känns det lite bättre men har fortfarande lite huvudvärk. Jag hoppas verkligen det går över och att jag inte håller på och bli sjuk. Men ja, bara för det så innebär det inte att jag inte pluggar. Sitter och håller på med ett religionsuppdrag som ska in nästa fredag. Bara att kämpa nu för de sista betygen så att jag kan komma in på de skolor jag vill gå på! Här är några random bilder från en vanlig skoldag. Togs i Onsdags.

Roligt folk på youtube

När jag är hemma och har tråkigt så älskar jag att kolla på roliga videos där folk pratar om random saker. Här är tips på några riktigt sköna tjejer med bra humor. Ja, enligt mig i alla fall. Under videosarna så är det länkar till deras kanaler.
Annaellinorblogg
Anagiina
JennaMarbless

Hemma från Kalifornien!

Jag skrev ju tidigare att jag inte skulle uppdatera på ett tag och det här är anledningen. Jag och familjen har varit i Kalifornien under senare delen av lovet. Det har varit så grymt varmt, skönt och underbart så det känns piss att vara tillbaka i is kalla Sverige och börja skolan igen. Men, men. Är sjukt glad över resan i alla fall. Vi åkte runt i LA och såg Hollywood sen vidare till San Diego och Palms springs osv. Jag har tagit 1600 bilder inklusive videos så ni kan vänta er mycket bilder haha! Vi hörs snart! :)

Bildbomb från Los Angeles

Här kommer några bilder från Los Angeles. På min facebook har jag lagt upp mycket fler bilder men valde ut några stycken här. Sen kommer jag lägga upp bilder från San Diego och Palms Springs men det tar jag i andra inlägg. Även en video från Disney land, Seaworld och en allmän video med snuttar från resan.
Glada syskon! :)
Down town.
Walk of fame!
Här låg vårt första hotell vi bodde på. Centralt i Hollywood. :)
Träffade en cool brud..
Jag med Hollywoodskylten i bakgrunden.
Shopping. Kan visa sen i ett inlägg vad jag köpte. Fast jag köpte inte så mycket.
Från första hotellet.
Vi åkte på en tur inne på Warner bros studie område. Där fick jag gå in i studion där Two and a half men och the big bang theory spelas in. Riktigt coolt kändes det! :) Vi såg även massa andra miljöer där filmer och serier spelats in.
Här spelades musikvideon till LMFAO Party Rock Anthem in! What? Min syster är med i vänner :o ;)

Bildbomb från San Diego & Palm Springs


Fina blommor på hotellet i LA



Dagens låt, Not over you - Gavin DeGraw

Hörde den här låten på flyget mellan LA och Chicago och jag bara älskade den. Sen har jag lyssnat på den jätte mycket på spotify och så. Den är så fin! Lyssna om ni inte har hört den förut.
LÄNK till musikvideon

Welcome to the candy shop

Bara för att vara lite extra taskig och sukta er med en bild från en gullig godisaffär i San Diego.

Video från Seaworld i San Diego

Här är en kort video från när jag var på Seaworld. Det var en massa olika shower med delfiner, killer whales, sjölejon och andra djur. Riktigt kul var det! Och djuren är ju så duktiga och smarta vilken man kanske inte kunde tro. Här nedan följer även några bilder jag tog där!

Fredagen den 13de

Åå så trevligt datum det är idag! Otursdagen nummer 1. Det har i å för sig inte hänt mig något idag men vem vet vad som väntar. Nej usch så får jag inte tänka. Vaknade rätt sent som vanligt och har ätit mat och chattat med lite folk på facebook. Jag och Marre sitter och dampar på vår konstiga hestudieuppgift som korfattat frågorna är : "Vad är meningen med livet?" Hur fan ska jag veta allt sånt, jag är liksom bara 15. Jaja, jag får väl skriva ner något som låter bra.

Lite bra, lite hemsk?

Lyssnade på massa låtar på youtube då min spotify har gått ut. Då fick jag syn på tittelt " Natalia Kills - Kill My Boyfriend" och undrade vad det kunde vara för skum låt. Men nu har jag verkligen fasnat för den men eller hur, är den inte väldigt hemsk? Liksom den handlar om att hon vill döda sin pojkvän vilket hon även gör i videon. Ja, eller inte på riktigt då så klart. Men ja, vad tycker ni? Är det okej att ha en låt som handlar om att döda någon eller är det bara roligt/tufft?

Gjort klart lite plugggrejer

Hej på er! Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och försöka sova. Har pluggat lite matte, druckit te ch lyssnat på musik. Nu pratar jag med massa random folk på skype om typ ingenting. Jeje, God natt!

Naturbilder uppifrån bergen i Kalifornien

Oredigerade.

Dagens klädval

Tjalla lalla la! Hej! Klockan är ju kvart i ett på natten nu så jag måste verkligen sova men tänkte bara berätta lite kort om min dag och så! Först var det ju skola som vanligt och det hände inte så jätte mycket om jag ska vara ärlig. Efter skolan skulle jag ha dragit in till stan och gått på öppet hus på Östra real men jag var så sjukt trött så det blev aldrig av. Men eftersom den skolan ligger väldigt nära pappas jobb så drog han dit ändå fast utan mig bara för att se hur skolan var och så. Haha, snäll pappa man har.. Men jag ska ju kolla på massa gymnasium så ja, vi får se var det blir jag kommer gå sen helt enkelt. Slänger in ett par bilder jag tog rätt så nyligen. God natt!
Tröja, Forever 21 - linne, HM - jeans, JC

Jag och min söta kompis Hanna

Haha, ser ni vad vi är? Det var spexfoto förra terminen och jag och Hanna fixade oss med mangaögon och grejer. Tog bilden från Hannas facebook. Länk till sötisens blogg - http://thisishannaa.blogg.se