Startsidan -   Mina covers -   Om mig och bloggen - Följ mig på bloglovin   bloglovin

Looren eller Danny till Azerbaijan

Nu kanske ni tänkte att jag är jätte duktig som kan stava till "Azerbaijan" men självklart så sökte jag upp det på google! Men nu till det jag ville ha sagt. Jag tycker att Danny och Looren är bäst i melodifestivalen det här året. Looren har en mycket bättre röst men Dannys låt är bättre. Danny sjöng lite falskt ibland i versen vilket var lite synd. Ja, ja. Bara det INTE blir typ Ranelid som vinner. Här är studioverisioner av låtarna:

Jag fastnade inte på bild idag


Sjuk, osminkad, ful..
Så därför får kameran vara mitt ansikte idag. Nemen jag vill bara bli helt frisk nu! Jag är så trött på att vara sjuk så det är inte sant. Men jag har börjat känna mig bättre och jag är inte lika täppt längre och jag har inte mycket feber. Så det känns jätte nice. Nu har jag ju lov också så då blir det mer uppdatering. Jag ska försöka få klart låten, träffa vänner, fotografera mycket osv. Nu ska jag vara social och fortsätta snacka med Josse och Andreas på skype.

Jag har i alla fall försökt göra ett videoinlägg

Jag har fått flera frågor varför jag inte har några videoinlägg som många andra bloggar har men det går bara inte. Jag vet inte vad jag ska säga, göra eller något. Det känns bara jätte stelt. Men eftersom min blogg suger just nu så tänkte jag bjuda på alla gånger jag försökt göra ett videoinlägg men inte lyckats. Så klaga inte, jag har försökt. Haha.. åå va hemskt att jag lägger upp det här. Men man får väl bjuda lite på sig själv ibland antar jag.

Jag vill få klart låten..

Så här kan det se ut när jag klottrar lite på hur låten ska vara uppbyggd.
De senaste dagarna har jag varit hemma eftersom jag är sjuk. Jag är förkyld och låter som en mongo när jag ska prata. Är så jävla täppt. Jag vill ju spela in min nya låt, men jag får vänta med det tills jag blivvit frisk igen. Det suger verkligen eftersom jag är fett taggad på att få den klar! Jag har inte heller haft så mycket att blogga om då mina dagar bara ser ut så här: Kliva upp, äta frukost, snyta mig, snyta mig, snyta mig, läsa i kemiboken, kolla på film. Ja.. Men ni får stå ut. Det är inte jag som har valt att vara sjuk liksom.

Blue

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.


Livet är ett spel och alla vill vinna

- Bilder från google.

Dagens låt


Den här låten är så fin! Jag älskar att Lalehs musik är så egen. Det gör den speciell. Laleh - Some die young

Och ibland behöver man plugga

Jag har precis gjort klart allt som har att göra med musikteorin som vi ska ha prov på imorgon så jag känner mig rätt förberedd. Jag har även läst lite i min nya kemibok, ätit lite gott osv. Om ni undrar varför jag uppdaterar lite dåligt så beror det på att jag har haft annat för mig. Jag håller på med en ny låt jag skrivit som jag förhoppningsvis kommer att lägga upp här på bloggen när den är klar. Ha en bra kväll!

Foto - Naturbilder

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv



Fina syster

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv


En långpromenad och lunch i centrum

Idag hade vi idrottsdag i skolan. Många åkte till Romme men jag var inte taggad i år så jag valde att ta en promenad istället. Ja, hur kul låter det? Vi gick kanske 5-6 kilometer och sen åkte jag och Marre till Haninge centrum och kollade runt på kläder, åt på Taccobar, köpte örhängen och lite sånt. Mysig dag även fast mina skor ble helt blöta efter allt slask överallt.. Jaja, jag överlede. ;) Visst är Marre söt på bilderna? Hon har så fint utseende!

nya örhängen

Jag var med Marre i centrum idag och kollade runt lite. Jag hittade de här söta löven på Ur&Penn som jag köpte. Mer om min dag i ett inlägg som kommer upp lite senare! 49:- 20:- Ur&Penn

En bild från när jag var 5 år

Jag tog en titt i ett gammal fotoalbum och fick syn på den här lilla bilden. Ja, jag har en glugg mellan tänderna än idag men kolla så stor den var haha. Jag tänkte att det var kul att visa en bild på hur jag såg ut när jag var liten! Ha en fortsatt bra kväll!

Känslan när tiden på Spotify går ut


Varje dag brukar jag gå in på Spotiify och lyssna på en massa bra musik. Men något jag hatar är att de har en begränsning på hur länge man kan lyssna. Och ja, min tid har gått ut. Det är ju skit jobbigt att sitta och söka upp varenda låt på Youtube hela tiden.

light pink


Rätt så gott om man säger så

Nu ska jag läsa ett par kapitel ur en engelska bok som jag läser till ett steg i engelskan på skolan. Den är helt okej. Inte jätte rolig men lite rulltårta piggar ju alltid upp lite! God natt!

Slappigt och enkelt


Dagens enkla, sköna outfit.

Tisdag 14 Februari

Idag i skolan så hade vi det sista nationella provet i svenska. Känns skönt att ha det över och jag känner att jag gjort mitt bästa på alla prov. Nu får vi bara se om mina kunskaper räcker till eller inte. Imorgon ska jag, Linn och Marielle åka till Linns stall och kameran följer med. Ni kan förvänta er en massa bilder från det imorgon! Nu ska jag och pappa åka iväg och handla så vi får höras!


Alla hjärtans dag!

Hoppas att ni alla har en bra alla hjärtans dag! Själv har den varit bra. Det har inte hänt så värst mycket men ja, det har varit en vanlig, bra dag. Jag stör mig på alla som säger att de är forever alone idag bara för att de inte har en pojkvän. För mig betyder vänner och familj minst lika mycker som kärlek till en kille.
Min bror Andreas är inte med på den här bilden som togs för några år sen men han vet nog ändå att jag älskar honom! Det är så kul att se hur mycket kortare jag var än mamma där. Nu är jag längre än henne.

En kväll med tjejerna hemma hos Angelica

Hade en super rolig kväll igår! Det röda kladdet i mitt ansikte på biden över är rött läppstift som mina kompisar kletade i mitt ansikte. jag blev överfallen av pussar kan man säga. Men anledningen till att alla hade rött läppstift var för att vi hade en tävling. tävlingen gick ut på att pussa två gången på en tavla med massa killar, kändisar osv. Olika killar gav olika mycket poäng men man fick inte se var man pussade någonstans. Sen åt vi en massa skit god mat också och en massa godis! Mumms!

Det är torsdag och ett till nationellt prov är avklarat

Känns så ävla skönt att vara klar med den skriftliga delen och känna hur oron släpper. Jag är inte alls säker på att det var MVG det jag skrev men jag hoppas verkligen att jag ska lyckas få ett MVG i svenska nu sista terminen. Efter skolan åkte jag, Marre och Ana hem till Hanna. Klara och Hanna hade gjort soppa och grejer till oss så vi kände oss varmt välkomnade. Sen fick vi ett sånt där ryck att spela in en random video så det blev en ny video där vi spelade lärarna i årskurs 9 på vår skola. Haha, ja vi har ju så sköna lärare förstår ni. Videon kanske kommer upp i helgen. Är inte helt säker att jag vill dela den vackra videon med er där jag har en sån där strumbyxgrej på huvudet och glasögon. Haha, vi hörs imrogon! God natt!

Walking in a winter wonderland

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.


popcorn och fredag

Inte helt fel med popcorn till pluggandet. Blev sjukt sugen så jag värmde lite, eller lagade, eller poppade? Vad säger man egentligen? Skit samma det var micron som gjorde det i alla fall. Har fixat en snabb lite ny design också med vinderbilder jag tog förut i veckan ute på tomten. Ville få designen mer vintrig! Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av dubbelliv, en bra ungdomsserie. Kolla in den -> HÄR.

Peppinlägg i vinterns mörker

Jag tänkte skriva ett litet peppinlägg hur jag ser på hur man kan må lite bättre om man känner sig nere. Nu när det är vinter, mörkt och kallt är det vanligt att många lätt känner sig lite nere. Det gör även jag ibland. Det behöver inte vara för att någon särskit har hänt utan bara för att allt är så stressigt osv. Men tänk så här.. Ibland måste man faktist må dåligt! Se det som en bergodalbana, Ibland måste det gå uppför, ibland måste det svänga runt och ibland måste det gå nerför. Annars hade det ju varit skit tråkigt att åka bergodalbanan, eller hur? Ditt liv är spännande, ibalnd känns det dåligt, och ibland bra, ibland händer det saker man inte väntat sig. Man måste känna sorg för att känna riktig glädje. Annars kan man ju inte veta vad glädje är? Kom ihåg att det kommer kännas bättre men det viktigaste av allt är att komma ihåg att det inte är något fel att må dåligt ibland. Ge det tid och bearbeta det du mår dåligt över och se alltid det posetiva i saker! Glöm inte att en lång, varm sommar väntar med nya möjligheter. Jag hoppas ni lärde er något av texten. Ha en grym fredagskväll! Puss
When the winter is dark and feels so cold. Don't forget that the summer is behind the corner and wait for you. Be strong, have fun and live your life.

Sportig värre

Haha, nja jag skulle nog inte kalla mig sportig. Är raka motsattsen, en person som älskar att ligga framför tvn och käka godis. Men idag kände jag faktist för att följa med mamma och pappa ut och åka skidor i tyresta. Kände mig så grymt töntig i de där skidkläderna men de var bekväma att åka i och jag antog att jag inte skulle träffa någon jag kände där vilket jag inte heller gjorde. Det blev några kilometer runt i spåret och sen en kopp varm choklad och macka i cafét där. Mysigt.
Hottie eller vad? Haha

Hemmagjord fruktsallad

Godare än godis till och med! Sen lite vaniljglass till! Mumms.

Haha så roligt

Jag skrattar åt den här videon varje gång jag ser den. Det är filmat förut när jag och en kompis kollade på en familjevideo från när jag var liten och det här videoinslagget kom. Det är min storebror när han var liten och lekte apa. Galen som fan. Och ja, det är jag som säger "Nej Molly i bakgrunden." Jag lovar att min bror kommer få damp om han ser att jag lagt upp videon men vilken tur då att han inte läser min blogg. ;)

In my life


Nya örhängen

Efter skolan idag så åkte jag med några kompisar till Haninge Centrum och kollade runt lite. Jag hittade två par örhängen på ur&penn. 20 kr styck eftersom det är rea där nu. Sjukt billigt ju!

Från kvällen på Disneyland LA - Video

Här kommer en kort video från när jag var på Disneyland i Los Angeles. Det var jätte cool belysning överallt eftersom de fortfarande hade julbelysningen och det ute. Filmade lite fyrverkerier över disneyslottet, lite på paraden osv. Kolla in om ni vill! Ha en bra dag!

En eftermiddag hos Hanna

Jag har tillbringat hela kvällen/eftermiddagen hemma hos min söta kompis Hanna (Hannas blogg). Jag, Marre, Hanna och Linn drog hem till henne efter skolan. Vi började med att äta en god soppa följt av massa våfflor med bär och grädde. Mat är bara för underbart! :) Sen gick vi ut och tog snygga bilder med tomtebloss och sen spelade vi in några videos där vi ger varandra snabbisfrågor. Ni vet som 10 snabba eller vad man kallar grejen. Så det kommer antagligen komma upp på bloggen! Bilderna är förövrigt tagna med Hannas systemkamera nikon d3100. Samma modell som jag har, niceig kamera.

Hanna är ute och går

En kunskapsfilm om olika gångtekniker. Filmen har jag klippt ihop och fixat i movie maker. Medverkande: Hanna, En mamma och hennes barn, lite annat random folk i bakgrunden. Se och lär! ;)

En lång och rolig fredag

Först var det ju skola som vanligt och jag pluggade med lite olika saker. Läste också att jag fick mvg på en muntlig redovisning om etik och moral, glad tjej! Efter Skolan åkte jag med Marre och Hanna in till stan. Vi var inne på Hollister och sen blev det donken så klart! Haha här under är några bilder på vårt besök där. Standard typ. Sen åkte vi hem till Hanna och spelade in massa random videos med hennes systemkamera som jag ska fixa i movie maker snart. Vi fikade också och hade en mysig kväll. Kom hem för kanske 40 minuter sen kanske. Riktigt trött nu!

Fredagens 3/2 2012


Kan de hålla käften nån gång?

Satte nyss på en film jag har på datorn och försöker att höja voymen så mycket så jag inte behöver höra min brorsa och hans kompis skrika från övervåningen. De spelar.. behöver jag säga så mycket mer? HEMSKT JOBBIGA! Men, men. Äter lite mackor och grejer nu och försöker njuta av min lediga söndag. FÖRSÖKER.

Dagens låtar


Nationellt prov i Svenska imorgon!

Gaaah, fett nervös! Jag hoppas verkligen det går bra. Jag sattsar ju MVG så måste verkligen göra mitt bästa. Jag ska öva lite nu ikväll och försöka gå och lägga mig så tidigt som möjigt så att jag är utvilad imorgon. Vi ska ha läsförståelse och svara på en massa frågor på ganska kort tid så jag hoppas att jag inte fippar ur och inte kan koncentrera mig. Men jag ska försöka vara posetiv nu och tänka att det kommer gå bra.

En hamn i Kalifornien

Här är en liten naturvideo eller vad vi ska kalla det från ett ställe i Kalifornien. Det var när vi var på väg till San Diego och stannade till vid en hamn och åt lunch. I nästa inlägg kommer det upp lite bilder därifrån också.

Djur i en hamn i Kalifornien

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.



Pianot är början på ny musik

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.



En känsla av sommaren mitt i vintern

Bilderna är tagna på första hotellet i Hollywood. Vill bara tillbaka när jag kollar på bilderna! Så mysigt det var där i Kalifornien. Får tillbaka alla kännslor av värme och sommar när jag kollar på bilderna. Där satt vi mitt bland alla blommorna efter en dag ute i stan och bara njöt av solen.

Foto - Naturbider

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.



Ikväll ska jag hem till Angelica

Kom hem från skolan för några timmar sen eftersom jag har haft halvdag och vi slutade tidigare. När jag stod vid dörren så insåg jag att jag hade glömt mina nycklar i min andra jacka. LYCKAT. Så jag ringde min söta morfar som kom och låste upp. Inte världens roligaste att stå i kylan när det är minusgrader ute. Nu ska jag sova eftersom jag är så grymt trött och jag måste orka med kvällen hemma hos Angelica. Haha ja, jag är en liten bäbis som behöver sova, mobba inte.

24 nagellack, vilken färg ska jag välja?


Love is when I look into your eyes and see what life is all about

Nikon D3100 18-55mm VR-objektiv.

Rubriken är ett stycke ur en ny låt jag håller på med. Funderar på att göra klart och spela in den i helgen. :)

Ny cover av "She will be loved"